Annonse
04:00 - 03. september 1993

Fragmentert invitt til monumentalt prosjekt

Annonse

Et intervju med Stig Sæterbakken

Utstyrt med 460 sider og tittelen Det Nye Testamentet har Stig Sæterbakken (27)

omsider nådd Jeff Koons’ erkjennelse: «Alt jeg gjorde før var onani. Først nå

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
2000,-
per år
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer alt stoffet du finner i papiravisen, i tillegg til saker du kun finner på nett. Du har også tilgang til eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.