Annonse
04:00 - 20. mars 1993

( I Konserthuset ble Schwarzkopf introdusert av et militært signalkorps bestående av 10 kadetter fra Krigsskolen.

Annonse

Dette ble fulgt av en fem minutter lang video produsert av Executive Channel, om general Schwarzkopfs ledelse de allierte styrkene i Gulf-krigen. Schwarzkopf innledet med å kommentere videoen; )H.NORMAN SCHWARZKOPF:Hvis min mor og far hadde vært her, ville min far ha hatt mange spörsmål å stille, min mor ville ha trodd hvert ord

av det som ble sagt.

Timing er viktig.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.