Annonse
04:00 - 20. mars 1993

( I Konserthuset ble Schwarzkopf introdusert av et militært signalkorps bestående av 10 kadetter fra Krigsskolen.

Annonse

Dette ble fulgt av en fem minutter lang video produsert av Executive Channel, om general Schwarzkopfs ledelse de allierte styrkene i Gulf-krigen. Schwarzkopf innledet med å kommentere videoen; )H.NORMAN SCHWARZKOPF:Hvis min mor og far hadde vært her, ville min far ha hatt mange spörsmål å stille, min mor ville ha trodd hvert ord

av det som ble sagt.

Timing er viktig.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.