Med kloden i hodet

<b>I Holbergstuen:</b> – Jeg sier til Manuel Castells at nå behøver du ikke bløffe. Det er ikke uhøflig å ikke kjenne til Ludvig Holberg. – Jeg kjente til Holbergprisen og faktisk også mannen. En kollega som driver med sammenlignende litteraturvitenskap ved UCLA er ekspert på Holberg, lyder svaret.<i> Foto: Håkon Gundersen</i>
I Holbergstuen: – Jeg sier til Manuel Castells at nå behøver du ikke bløffe. Det er ikke uhøflig å ikke kjenne til Ludvig Holberg. – Jeg kjente til Holbergprisen og faktisk også mannen. En kollega som driver med sammenlignende litteraturvitenskap ved UCLA er ekspert på Holberg, lyder svaret. Foto: Håkon Gundersen

– I det minste gjør jeg ingen skade, sier Manuell Castells om sitt eget arbeid, totalverket om den digitale tidsalder som han denne uken fikk Holbergprisen for.

Det kommer noen kraftsalver fra den selverklært ydmyke mottaker av Holbergprisen, prisen som belønner fremragende arbeid innen humaniora, juss, teologi og samfunnsvitenskap. Samfunnsforsker Manuel Castells’ kraftsalve går til samfunnsvitenskapen:

Lese mer?

Logg inn/registrer deg dersom du allerede er abonnent, eller kjøp tilgang.

28.04.15 endret vi innloggingsløsning. Har du ikke logget inn siden da må du opprette en ny digital bruker. Dette gjør du ved å klikke "registrer deg" på knappen nedenfor.